Merker

Vi jobber kontinuerlig med nye produkter, design og produsenter for å sikre at kundene får tak i det siste og mest etterspurte innen profildesign. Alle våre produkter er grundig utarbeidet og produsert etter våre høye krav til kvalitet, og ikke minst i tråd med de internasjonale avtaler vi har forpliktet oss til. Vi kontrollerer alle ledd, fra idé til ferdig produkt, og gjør ingen kompromisser hva kvalitet angår.

YOU, MOMENTI, CAMUS, NYXX, BLUE REBEL og CUE er våre varemerker. Vi selger også merkevaren STORMTECH, en kanadisk og verdenskjent merkevare som fortsetter å ta markedsandeler i Europa. Vi var den første norske distributør av Stormtech og er stolte av vårt nære samarbeid med våre kanadiske venner.

YOU er Norges mest solgte varemerke innen tekstilprofilering. YOU har eksistert i Norge siden 1991 og i Danmark siden 1997. Kolleksjonen består av t-skjorter, poloskjorter, gensere, jakker, treningstøy, fleeceprodukter, reiseeffekter og håndklær.

CAMUS er et dansk merke som ble lansert i Norge første gang sommeren 2007. Sortimentet består av t-skjorter, poloskjorter, gensere og jakker med et noe mer eksklusivt preg og spennende detaljer. Camus har et meget stor størrelsesspekter.

MOMENTI; et spennende sortiment av gaveartikler lansert i 2004. Produkter av høy kvalitet til fornuftige priser. Kolleksjonen består av termoser og termokopper, sekk og bag, radio og hodetelefoner, høyttalere og powerbanks, drikkeflasker og annet tilbehør.

NYXX er vår utmerkede sportskolleksjon lansert i 2014. Kolleksjonen består av en sportsserie, kompresjonsserie og accessories. NYXX er utviklet for å passe alle aktivitetsnivå, fra mosjonist- til toppnivå. Alle kan finne treningsklær i denne kolleksjonen!

Anerkjent merkevare i verdensklasse! Vi er første norske aktør som distribuerer Stormtech. Stormtech’s kolleksjon består av tekniske og innovative jakker, poloskjorter, t-skjorter og bukser. Alt med fokus på tidsriktige modeller med høy funksjonalitet.

BLUE REBEL består av storselgere som t-skjorter, poloskjorter, gensere og sekker. Disse selges i store kvantum i de mest etterspurte fargene og til meget konkurransedyktige priser.

CUE står for «Custom Electronics» og er vårt nye varemerke for elektronikkprodukter. Kolleksjonen består av høyttalere, radioer, hodetelefoner og powerbanks.

ANVIL® er en av verdens største og eldste merkevarer og eies av Gildan Activewear SRL, verdens største produsent innen profiltekstilbransjen. Hele kolleksjonen produseres i amerikansk bomull og reflekterer den moderne livsstil. "Fashion is for everyone".

American Apparal er verdenskjent for sin ikoniske stil og kvalitetstekstiler laget på "Sweatshop free" etisk vis. American Apparel ble først og fremst etablert i profileringsbransjen, som nå har blitt selve ryggraden til merkevaren. Etter 28 år på verdensmarkedet kjøpte Gildan Activewear opp American Apparel i februar 2017. Hele kolleksjonen er designet i Los Angeles og inspirasjonen kan leses gjennom en urban og trendsettende "downtown LA" stil.