Merker

Siden 1989 har vi designet og distribuert våre egne kolleksjoner, og har siden den gang vært lett gjenkjennbare via varemerket YOU. Med stolthet bærer vi våre egne varemerker;

YOU – CAMUS - BLUE REBEL – NYXX - MOMENTI - CUE

Alle våre varer selges via våre forhandlere, som hovedsakelig står for bearbeiding.

Agenturer

You Brands har i tillegg agentur på flere kjente og internasjonale merkevarer. Det er en glede å kunne utvide vårt sortiment med trygge, solide og kjente varer on stock.

STORMTECH – ANVIL – AMERICAN APPARAEL – ATLANTIS – PREMIER - SAMSONITE - AMERICAN TOURISTER - BROOK TAVERNER

CAMUS er et dansk merke som ble lansert i Norge første gang sommeren 2007. Sortimentet består av t-skjorter, poloskjorter, gensere og jakker med et noe mer eksklusivt preg og spennende detaljer. Camus har et meget stor størrelsesspekter.

MOMENTI; et spennende sortiment av gaveartikler lansert i 2004. Produkter av høy kvalitet til fornuftige priser. Kolleksjonen består av termoser og termokopper, sekk og bag, radio og hodetelefoner, høyttalere og powerbanks, drikkeflasker og annet tilbehør.

NYXX er vår utmerkede sportskolleksjon lansert i 2014. Kolleksjonen består av en sportsserie, kompresjonsserie og accessories. NYXX er utviklet for å passe alle aktivitetsnivå, fra mosjonist- til toppnivå. Alle kan finne treningsklær i denne kolleksjonen!

Anerkjent merkevare i verdensklasse! Vi er første norske aktør som distribuerer Stormtech. Stormtech’s kolleksjon består av tekniske og innovative jakker, poloskjorter, t-skjorter og bukser. Alt med fokus på tidsriktige modeller med høy funksjonalitet.

BLUE REBEL består av storselgere som t-skjorter, poloskjorter, gensere og sekker. Disse selges i store kvantum i de mest etterspurte fargene og til meget konkurransedyktige priser.

CUE står for «Custom Electronics» og er vårt nye varemerke for elektronikkprodukter. Kolleksjonen består av høyttalere, radioer, hodetelefoner og powerbanks.

Atlantis produseres av italienske Master Italia SpA, og har over 20 års erfaring i bransjen. Atlantis er internasjonalt kjent for sin solide kvalitet i et tidsriktig og innovativt design, med sin kjernevirksomhet innen caps og hodeplagg.

Britiske Premier Clothing ble stiftet i 1999 og er en ledende aktør innen bransjene service- og servering, corporate, skjønnhet og velvære. Premier er mest kjent for sitt moderne og trendy design og et bredt fargeutvalg i prima kvalitet.

Med over 100 års erfaring er det ikke uten grunn at Samsonite rangeres som nr. 1 internasjonalt som den mest kjente merkevaren innen reiseeffekter. Verdenskjent produktbredde i en kvalitetsklasse for seg.

American Tourister har siden 1993 vært eid av Samsonite, som forteller hvilket kvalitetsnivå vi befinner oss på. Dette er en verdidreven merkevare som fokuserer oppmerksomheten på feriereisende. God kvalitet og utmerket valuta for pengene.

Engelske Brook Taverner er Europas største produsent av uniformsdresser og et tradisjonsrikt selskap med øye for detaljer.