Merker

Vi jobber kontinuerlig med nye produkter, design og produsenter for å sikre at kundene får tak i det siste og mest etterspurte innen profildesign. Alle våre produkter er grundig utarbeidet og produsert etter våre høye krav til kvalitet, og ikke minst i tråd med de internasjonale avtaler vi har forpliktet oss til. Vi kontrollerer alle ledd, fra idé til ferdig produkt, og gjør ingen kompromisser hva kvalitet angår. YOU, MOMENTI, CAMUS, NYXX, BLUE REBEL og CUE er våre varemerker. Vi selger også merkevaren STORMTECH, en kanadisk og verdenskjent merkevare som fortsetter å ta markedsandeler i Europa. Vi var den første norske distributør av Stormtech og er stolte av vårt nære samarbeid med våre kanadiske venner.

Norges mest solgte merkevare innen tekstilprofilering. Et bredt utvalg og vakkert spenn av farger i t-shirts, pique, skjorter, gensere, sportstøy, fleece, yttertøy og tekstiler til hjemmet. High Visibility Line er en stor kolleksjon bestående av produkter som gjør det godt synlig for omverdenen, enten i arbeidsammenheng eller fritidsbruk.

En klassisk og eksklusiv kolleksjon bestående av t-shirts, pique, skjorter, gensere,sportstøy, fleece og yttertøy. Spennende detaljer og et bredt utvalg størrelser har gitt Camus en velfortjent plass i profileringsbransjen.

Når pris og kvalitet virkelig teller. Kolleksjonen baserer seg på de mest solgte og etterspurte modellene innen tekstilprofilering. Bestselgere innen t-shirts, pique,gensere, fleece og jakker i de mest populære fargene og de beste prisene.

Som Norges første distributør av Stormtech Performance, åpnes nye dører inn til tekniske og innovative produktmodeller. Stikkordene er vanntette, pustende og fukttransporterende tekstiler, som skapt til nordisk vær.