jumbotron

Vi skreddersyr løsninger for deg

Ønsker du å sette ditt eget preg på et standardprodukt?
Vi hjelper deg mer enn gjerne!

Spesialproduksjon av produkter har blitt en økende del av You Brands. Vi skreddersyr løsninger for din bedrift slik at du får maksimalt ut av markedsføringen. Våre erfarne og dyktige medarbeidere stilles til din disposisjon og vil guide deg gjennom vårt varierte og brede utvalg av produkter. Utfra ønsker, behov og budsjett finner våre designere en kombinasjon av produkt og design som er rett for deg og din bedrift!

Det er utallige muligheter innen spesialproduksjon, alt fra små endringer på et eksisterende produkt til utvikling av et helt nytt. Det meste er mulig om man ikke legger begrensninger for seg selv!

Vi har delt vår spesialproduksjon i to kategorier:
Bruk våre kataloger som en inspirasjonskilde til nye muligheter. Her kan man forespørre artikler tilpasset kundens ønsker og behov. Vi har, sammen med våre leverandører, lang erfaring med ulike spesialproduksjoner.
Som eneste leverandør i Norge tilbyr vi særpregede kolleksjoner helt ned i 100 enheter fordelt på 5 ulike plagg. Vi legger til rette for at kunder skal få noe helt spesielt. Med DesignMIX kan kunder lage sin egen minikolleksjon. Denne type produksjon er spesielt aktuelt for idrettslag, foreninger og ved små og store arrangement.