jumbotron

Hvem er vi?

You Brands er en av Nordens ledende bedrifter innenfor produksjon, design, salg, innkjøp og distribusjon av tekstiler for profilmarkedet. Vårt varemerke YOU er Norges mest solgte varemerke innen profilbekledning. Vi selger tekstiler og profileringsartikler til profesjonelle aktører.

Bedriften ble stiftet under navnet «Handelskompaniet AS» i Skien i 1989, men skiftet i 2012 navn til You Brands. Daglig er 1200 mennesker involvert i produksjonen av de ulike artiklene. Bare i Norden har vi flere kontorer og avdelinger som strekker seg utenfor tekstilproduksjon. Vi har egen webutvikler, flere designere og medarbeidere som er spesialiserte innenfor sine områder. Vi har eget fotostudio til produktfotografering, slik at vi til enhver tid er oppdatert med nye og spennende produktbilder. Alle våre trykksaker blir utviklet på huset i samarbeid med markedsansvarlig, innkjøpere og designere.

Historien om

1989
Handelskompaniet AS etableres i Skien.
1991
Varemerket YOU introduseres på det norske markedet.
1995
Varemerket Blue Rebel ser dagens lys.
1997
Textil Basen ApS, datterselskap av Handelskompaniet, blir etablert i Holbæk, DK.
2004
Varemerket MOMENTI lanseres.
2006
Dansk “CAMUS AS” kjøpes opp for å styrke posisjon i det danske markedet.
2012
Handelskompaniet reprofileres under navnet YOU BRANDS, og Camus AS endrer navn til YOU BRANDS DENMARK.
2014
NYXX introduseres og lanseres for første gang.
2015
You Brands blir den første norske distributør av merkevaren “STORMTECH”.
2017
Varemerke “CUE” lanseres.
2018
You Brands blir den første norske distributøren av merkevarene "Anvil" og "American Apparel" på profilmarkedet for Gildan Activewear SRL.
2018
You Brands blir distributør av merkevaren "Atlantis".
2019
You Brands blir distributør av merkevaren "Premier".
2019
You Brands blir distributør av merkevarene "Samsonite" og "American Tourister".
2020
You Brands blir distributør av merkevaren "Brook Taverner".
2021
You Brands blir distributør av merkevaren "Gregory".
Det jobbes kontinuerlig med nye produkter og produsenter for å være sikre på at kundene får tak i det siste og mest etterspurte innen design og kvalitet til en riktig pris. Alle varer er utviklet, produsert og designet på en slik måte at det skal være enkelt å bearbeide med trykk, brodering, preging eller gravering.

You Brands designer, distribuerer, kildesøker og selger produkter under varemerkene You, Camus, Blue Rebel, Momenti, NYXX og Cue. Vi selger også merkevaren STORMTECH, en kanadisk og verdenskjent merkevare som fortsetter å ta markedsandeler i Europa. Vi var den første norske distributør av Stormtech og er stolte av vårt nære samarbeid med våre kanadiske venner.